Proiectul “Educație prin artă pentru copiii romi” prezent la Open Park Festival

DSC_0254

Câteva din produsele copiilor de la mini-taberele și atelierele de empowerment multicultural din proiect au fost expuse pentru un weekend în cadrul celei de-a treia ediții a Open Park Festival, un eveniment în aer liber, desfășurat în parcul Tractorul și adresat copiilor, tinerilor și familiilor acestora din Brașov.

Am expus câteva din animăluțele proiectului, dar și caricaturi, autoportrete și cărți de vizită, ca o modalitate de prezentare a proiectului, dar și ca o invitație deschisă tuturor brașovenilor de a cunoaște mai îndeaproape proiectului, dar și comunitatea din Gârcini. De asemenea copiii din parc au putut să coloreze animăluțe, familiarizându-se cu artele vizuale și animăluțele artist.

Pentru Alexandra și Dragoș, doi dintre voluntarii animatori ai proiectului a fost totodată o ocazie de a interacționa cu alți voluntari brașoveni și de a schimba experiențe și idei cu colegii lor și de a învăța alte metode, care vor fi folosite și în tabăra de vară de la Ocna Sibiului.

Participarea la Open Park Festival a fost doar o avanpremieră la expoziția din toamnă pentru care am început deja să pregătim exponatele 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *