Pentru tineri

Formare în animație socio-culturală (arte vizuale)

Cine se poate înscrie?

Tineri cu vârsta între 18-35 de ani, cu studii medii, din Săcele și/sau județul Brașov, interesați de animația socio-culturală și disponibilitate de a participa integral la program; experiența anterioară în voluntariat, arte vizuale și lucrul cu copii constituie un avantaj.

Tinerii cu vârsta între 16-18 ani și cu experiență în voluntariat, arte vizuale și activități pentru copii se pot înscrie la programul de formare, însă vor primi doar certificat de participare pentru curs și certificat de voluntariat.

Descrierea programului de formare

Programul constă într-un curs rezidențial de animație socio-culturală, care va avea loc între 16-22 martie, la Păltiniș, jud. Sibiu, urmat de un stagiu practic, cu activități de voluntariat și mentorat în cadrul mini-taberelor din Săcele (lunile aprilie – 6-9 și iulie – 1-8) și a 2 tabere rezidențiale la Ocna Sibiului (luna august – 2-14), precum și o sesiune de evaluare în luna octombrie.

Participanții vor primi certificat de participare (diplomă acreditată ANC în momentul în care ocupația este introdusă în COR) și contracte de voluntariat.

Programul de formare este gratuit, participanții își vor acoperi doar costurile de transport până în Păltiniș și/sau Săcele.

Locuri disponibile: 16

Termen limită pentru înscriere: 10 februarie 2015. Înscrierea se face completând formularul destinat voluntarilor, pe educatieprinarta.plinideidei.ro. Doar persoanele selectate vor lua parte la un interviu.

Vezi lista voluntarilor din proiect aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *