Formare în animație socio-culturală (arte vizuale)

Dacă ai între 18-35 de ani și ești interesat de voluntariatul cultural, înscrie-te la programul nostru de formare în animație socio-culturală!

Cine se poate înscrie?

Tineri cu vârsta între 18-35 de ani, cu studii medii, din Săcele și/sau județul Brașov, interesați de animația socio-culturală și disponibilitate de a participa integral la program; experiența anterioară în voluntariat, arte vizuale și lucrul cu copii constituie un avantaj.

Tinerii cu vârsta între 16-18 ani și cu experiență în voluntariat, arte vizuale și activități pentru copii se pot înscrie la programul de formare, însă vor primi doar certificat de participare pentru curs și certificat de voluntariat.

Descrierea programului de formare

Programul constă într-un curs rezidențial de animație socio-culturală, care va avea loc între 16-22 martie, la Păltiniș, jud. Sibiu, urmat de un stagiu practic, cu activități de voluntariat și mentorat în cadrul mini-taberelor din Săcele (lunile aprilie și iulie) și a 2 tabere rezidențiale la Ocna Sibiului (luna august).

Participanții vor primi certificat de participare (diplomă acreditată ANC în momentul în care ocupația este introdusă în COR) și contracte de voluntariat.

Programul de formare este gratuit, participanții își vor acoperi doar costurile de transport până în Păltiniș și/sau Săcele.

Locuri disponibile: 16

Termen limită pentru înscriere: 10 februarie 2015. Înscrierea se face completând formularul destinat voluntarilor, pe educatieprinarta.plinideidei.ro. Doar persoanele selectate vor lua parte la un interviu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *